Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lemezek

Relatív Perspektíva (2014)

2014 decemberben adtuk ki az első magyar nyelvű nagylemezünket. A Relatív Perspektíva c. lemez 12 dalt tartalmaz. Ezek dalok sokszínűsége teszi a lemezt érdekessé és hallgathatóvá bármilyen lelki állapotban. A dalszövegek komoly témákat érintenek, sok esetben a hallgató felé intéznek hypotetikus kérdéseket.

magyar-uj-recovered-recovered.jpg

 

 

 

 

 

 

Relative Perspective (2014)

2014 júniusában készült el az első angol nyelvű nagylemezünk, mely a Relative Perspective címet kapta. Ez a lemez 12 dalt tarlamaz, melyek közül kettőt pár hónappal korábban nyilvánoságra hoztunk. A Relative Perspective a zenekar egy újabb arcát tárja a nagyérdemű elé, a dalok szerkezete és stílusa eltérő az eddig megjelentett anyagoktól. A lemezt megkeresztelte Benkő László a híres Omega együttesből.

gilotin--relative-perspective-cover.jpg

 

 

 

 

 

 

The Poker és Do Not Hold Me Back.

2011 novemberben adtunk ki két angolul elkészített kislemezt. A Kassai Hornet rádió Mendosino c. műsor slágerlistáját 8 hétig vezettük. A The Poker c. dalunk szintén az első helyen végzett. 

gilotin-color-background-do-not-hold-me-back.jpg

 gilotin-color-background-the-poker.jpg

 

 

 

 

 

Keserű könnyek (2010) demo - szerzői kiadás

Hivatalosan 2010. október 29.-én elkészültünk az első demó anyagunkal, amely a "Keserű könnyek" címet viseli. A korong 5 dalt tartalmaz, nevezetesen: Az önmagad rabszolgája, a Vélemény, A gyáva Harcos, az Emberek és a Menekülés c. dalokat. A dalok zsánere erősen jellemzi a mi akkori elképzeléseinket és törekvéseinket a dalok írásánál. A dalok rock, melodikus rock stílushoz fűzhetőek leginkább. 

A lemezről az alábbi linken olvashattok kritikát: www.rockerek.hu/gilotinkeserukonnyek_2010_12_10.html

coat-outside-cd.jpg